Reggeltől estig(?) az irodában

HTML

Szerdaszerdaszerda...-10% a Baumaxnál

2007.10.31. 17:50 | Gabryel | Szólj hozzá!

Ma is elképesztően hasznos voltam. Aránylag 2 órája nem csinálok semmi értelmeset és ezen eme bejegyzés meggyártása sem változtat. A teganpi folyamatábra a részletes szöveges doksival együtt lehet megy a kukába, mert más formátumban akarják. Három hónappal ez előtt egyeztek meg az illetékes fejessel, hogy olyan formában, ahogy ő akarja nem lehet, csak ILYENBEN. Mostanra úgylátszik ezt elfelejtette és bizony ő OLYANBAN akarja. Ezt a munkát zúdította a kolléganőm nyakába. Érdeklődve várom én mit kapok majd. Holnap reggel 9kor meg is tudom, egyből reggeli után. Remélhetőleg nem fogok kockásat hányni tőle . . .

Ezen felül mentális problémákra gyanakszom, mert a 'hogy' szót folyamatosan 'ohgy'-nak írom.

Viszont megjött a fizum! Remélem Ti is örültök :). Arra még nem sikerült rájönnöm miért hajnali 1 és 2 óra között kell megérkeznie. Felőlem érkezhet akkor is, de legalább az SMS-sel várjanak reggelig. De komolyan . . .

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatalipatkanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr31214480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása