Reggeltől estig(?) az irodában

HTML

E! és E!gy ajánló

2007.11.13. 18:29 | Gabryel | Szólj hozzá!

A hét aránylag nyugisan indul. Leszámítva az iskolai fallosz progresszív sebességű közeledését. Bár csak telefonon, de elismerték, hogy jó munkát végeztem. Azért a beszámoló így is meglesz. Aránylag kezd halovány elképzelésünk lenni mit is kell majd csinálnunk, de annyira kezdetleges az egész, hogy jelenleg egy 5 éves kislány Barbie-készletének nyilvántartását se bíznám rá. Majd csak lesz valahogy, gondolom ezért akarnak nagyon minket is belevonni, okos magyar embereket. Úgy legyen.

Aki rendelkezik a DC csodálatos áldásaival az sürgősen kezdje el tölteni a Californication című sorozatot. Főszerepben David Duchovny, no nem mint Púder ügynök, hanem inkább mint egy furcsa átmenet Gregory House és Christian Troy között. Kicsit tapló és meg**** mindent, ami mozog. Ráadásul ezt viccesen teszi. A pilot-ot láttam eddig, engem meggyőzött. Nézzétek.

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatalipatkanyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7228054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása